Nyproduktion på Idre Himmelfjäll

gedigna fritidshus med upp till 20 bäddar


Investera i ett fritidshus i ett vackert och soligt läge i sydväst med milsvid utsikt mot svenska och norska fjällvärlden. Ski in-Ski out eller liftnära. Storslagen natur omger detta expansiva fjällparadis som planeras att sammanlänkas med Idre Fjäll via nedfarter och liftar.
 
Gedigna fritidshus från flera olika leverantörer. Fritidshusen nyproduceras alltifrån stomrest till nyckelfärdigt helt beroende på era önskemål och val av leverantör. Fjällstugorna levereras med 6-20 bäddar, storstuga, badrum, sovrum. Det finns ett antal tillvalsmöjligheter med bastu, stor altan, braskamin.
 
Idre Himmelfjäll ligger inbäddat i storslagen fjällnatur med Idre Fjäll, Burusjön och Städjan/Nipfjällets Naturreservat som närmsta grannar. Det är ca 3 km till Idre Fjälls hela året-runt utbud. Till Idre Golfbana, ansedd som en av landets bästa och vackrast belägna banor, är det ca 4 km och till Fjätervålens skidanläggning med sina långa fina backar är det ca 25 km.
 
Leverantörer av fritidshus i samarbete med fastighetsmäklare Peter Daun
Forsgrens Timmerhus, Jularbostugan, Idre Byggservice, Bolust, EST/Honkamajat, Älvdalsbygg & Hyvleri, fritidsbo bygg.
Kontakta fastighetsmäklare Peter Daun på slagga.se för mer information om tomter och leverantörer av fritidshus - 070 938 1000

* Priserna är en standard baserad på varje enskild tomt. Väljer man en annan tomt kan markförhållanderna ge en förändrad prisbild. Även val av tomt i annan priskategori ger en förändrad prisbild. VA och el är anslutet fram till tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Älvdalsbygg och Hyvleri AB samt fritidsbo bygg levererar fritidshusen inklusive VA och El anslutningsavgifter.