Om oss.
Destination Idre förmedlar privata fritidsboenden i Idre och Grövelsjön med omnejd. Vi har arbetat som fritidshusförmedlare sedan 2005 och har en stor erfarenhet att förmedla fritidsboenden i området. Företaget drivs av ägaren Kjell Landén sedan starten och verksamheten bygger mycket på den personliga kontakten mellan förmedlaren och fastighetsägaren.
 
Hur jobbar vi?
Våra uthyrningsobjekt ligger online genom Visit Dalarnas (där även Visit Idre ingår). Objekten marknadsförs förutom via Visit Dalarna/Idre även genom Turistmål, Stugsidan och Trip To. Destination Idre gör också punktinsatser via annonser på Blocket.  Förutom dessa bokningsmöjligheter nämnda ovan använder vi oss också av standard metoder så som telefon, email och direkt kontakt med kund.  Vårt stora kundregister bearbetas ständigt med info om t.ex. då nya bokningssäsonger öppnas upp eller ev. kampanjer.
 
Idre Himmelfjäll växer och vi med dem!
Alla fritidshus som förmedlas av Destination Idre finns redan idag bokningsbart och tillgängligt via länk från Idre Himmelfjälls hemsida.  Från september månad 2017 kommer detta samarbete utvecklas väsentligt samtidigt som att Idre Himmelfjälls hemsida kommer genomgå en väsentlig uppdatering och omvandling. 
 
Destination Idre har nyligen ingått ett samarbete med Idre Himmelfjäll som våren 2019 tar över oss som sitt eget förmedlingsbolag.  Idre Himmelfjäll kommer, vid driftstarten Julen 2019, ha sin egen säljorganisation som då även Destination Idre kommer vara del i.
 
Du som tecknat förmedlingsavtal med Destination Idre kommer därmed från julen 2019 att kunna ta del av gemensamma kampanjer tillsammans med Idre Himmelfjälls övriga verksamhet och även införlivas med kommande samarbeten med reseoperatörer/agenter på den svenska och internationella marknaden. 
 
Redan idag har vi tecknat samarbetsavtal med den Belgiska reseoperatören Nordic som redan nu i april 2017 bokat hela 9 sommarveckor på vissa boenden på Idre Himmelfjäll till den kommande sommaren. 
Det exakta programmet för premiärvintern 2019/2020 planeras att offentliggöras i början av april månad 2019 när premiärvinterns införsäljning av Idre Himmelfjäll startar upp på allvar. 
 
Visit Dalarna.
Visit Dalarna är en nystartad gemensam turismorganisation för hela Dalarna och som täcker marknadsföringen både på den nationella och internationella marknaden. Ett strategiskt och prioriterat utvecklingsområde för Visit Dalarna är att bygga upp en stark internationell partnersgrupp hos resebyråer och andra former av säljande boendeagenter på den internationella marknaden.  Bland dessa partners finns resebyråer, researrangörer, rederier, charterarrangörer och bussresearrangörer. 
 
Heltäckande stugservice  
Destination Idre assisterar er med allt från avresekontroll, slutstädning till vaktmästeritjänster och vi använder oss av pålitliga lokala samarbetspartners. 
 
Kontakta gärna oss så informerar vi gärna dig ytterligare om våra avtalsvillkor inom ramen av vårt framtida samarbete.

 

Kjell Landen  0706-78 18 00  kjell@destinationidre.se