Idre Himmelfjäll rekryterar

Lifttekniker, Vägmästare, Skidskolechef samt

avdelningledare för skidhyra/shop

 

Idre Himmelfjäll är en storsatsning på den första nya skidanläggningen i Sverige på över 30 års tid. På lång sikt är vår målsättning att skapa en turismanläggning i världsklass med 20 000 bäddar, ett 30-tal liftar, 50 nedfarter, kringaktiviteter med tillhörande service och utbud.  

Det handlar om ett av Sveriges största utvecklingsprojekt i glesbygd som redan nu engagerar en stor mängd företag och 100-tals människor i Norra Dalarna.

Redan vid premiären julen 2019 skall Idre Himmelfjäll ha minst 2600 bäddar inom 500 meter från närmaste lift med boendeservice, restaurang, skidskola för alpint och längd, skidhyra, 8 liftar (varav en ny kopplingsbar 6 stol från Leitner) 22 nedfarter (med en längsta nedfart på 3,4 km med 324 meters fallhöjd) längdspår och anslutning från boendet för snöskotertrafik till det omfattande skoterlednät som finns i Idreregionen.

Företaget är grundat av entreprenörer, ägs av entreprenörer och leds av entreprenörer. Vi söker nu ett antal nyckelpersoner som tillsammans med oss i vårt lilla och hårt arbetande ledningsteam vill skapa ett stort och fint företag där tillväxt och lönsamhet är en central motor för vår långsiktiga expansion med respekt för det lokala, bygden, miljön, kulturen och naturen.