Vi söker en försäljningsansvarig för fritidshustomter

tillträde vår/sommar 2019

 

Placeringsort är Idre. Heltid.

Skicka snarast möjligt din ansökan inkl livsberättelse och cv, till torbjorn.wallin@idrehimmelfjall.se eller till Idre Himmelfjäll AB, Torbjörn Wallin, Box 127, 79091 Idre (märk ansökan försäljningsansvarig).

Uppdraget som försäljningsansvarig på Idre Himmelfjäll: 

Du som söker denna tjänst är en målmedveten och säljinriktad, självgående person (vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande till tjänsten) som sätter höga mål för ditt arbete och lyckas med detta!  

Du har goda tidigare erfarenheter av försäljningsarbete där tidigare säljinriktade erfarenheter inom turism, byggbranschen/fastighetsutveckling eller fastighetsförsäljning är meriterande (men inte ett krav).

Din stationeringsort är Idre då jobbet som ansvarig för tomtförsäljningen innebär arbete med kundmöten och tomtvisningar både på vardagar och helger. Du har körkort med ett trevligt och övertygande sätt där din sociala kompetens är viktig.

Som försäljningsansvarig för tomtförsäljningen på Idre Himmelfjäll är din närmaste chef VD.  

Du har också en roll i bolagets ledningsgrupp där andra projekt och uppdrag med i huvudsak en inriktning inom försäljning och marknadsföring/pr förekommer.

För ytterligare information om tjänsten som försäljningsansvarig kontaktar du vår VD Torbjörn Wallin tfn 070 649 12 89.