fbpx
Boka online
Hundspan_1920x635
Huskywalks 

Häng med på en vandring med människans bästa vän!

Följ med på en oförglömlig tur tillsammans med människans bästa vän. Under ledning av vår guide Ulrika och hennes sociala, välvårdade huskies får du upptäcka den storslagna naturen runt Idre Himmelfjäll till fots. Vandringen följer en vacker, markerad rundslinga genom Himmelfjälls landskap. Efteråt finns det tid för att mysa med och fotografera dessa fantastiska hundar.

Huskywalks erbjuds på fredagar från 28 juni här på Idre Himmelfjäll. 

Huskywalk med Swedish Fika  

Kombinera din huskywalk med en “Swedish Fika”. Ett mysigt tillfälle att få njuta av hembakat fika ute i naturen samtidigt som du får umgås med de charmiga hundarna. 

Huskywalk med Swedish Kolbulle  

Efter vandringen får du laga din egen kolbulle över öppen eld, i en handgjord kolbullepanna producerad i Sverige. Kolbullen görs med lokalt kött och hemlagad kolbullesmet. Under tiden kommer de hundarna att vara med och hålla dig sällskap. Till detta serveras saft, kaffe eller te, samt något sött att avrunda måltiden med. 

Kolbullekväll 

Vi samlas vid slogboden, gör upp en eld och lagar våra kolbullar under trevliga samtal. Självklart finns det alltid en hund eller två som håller oss sällskap och som du kan fota och kela med. För dig med rörelseproblematik: Denna aktivitet passar särskilt bra för dig som har svårt att gå längre sträckor. 

Ingår: Trevliga, sociala och välskötta hundar, guide, ved, brasa, kolbullepanna och ingredienser för att laga så många kolbullar du vill. Dryck i form av kaffe, te eller saft, samt något litet sött efter maten. 

För mer information och bokning: www.sledding.se

Sälen Hund & Aktivitet
www.facebook.com/hundaktivitet
www.instagram.com/salenhund 
info@hundaktivitet.se 

3_Ny
1_ny
previous arrow
next arrow
HUSKYWALKS MED GUIDEVUXENBARNTIDSÅTGÅNG
Huskywalk500:-200:-1 timme
Huskywalks inklusive “Swedish fika”790:-250:-1,5 timmar
Huskywalks inklusive “Swedish Kolbulle”990:-390:-3 timmar
Kolbullekväll550:-190:-2 timmar
* Barn 4-12 år