fbpx
Boka online
Lager29
Lager29
previous arrow
next arrow

Tomter säljes old

Investera i ditt egna drömhus på Idre Himmelfjäll

Det här är ett helt unikt tillfälle att förverkliga sin fjälldröm oavsett om man längtar efter norra Dalarnas vackraste utsikt från en storslagen fjällvilla eller en mindre stuga direkt intill skidspåret. Våra bostadsområden inkluderar, flerbostadshus, mindre och större fritidshus, hotelltomt, handelstomter och slutligen även ett mycket speciellt område för riktigt stora och exklusiva fritidshus. Varje tomtområde har sin egen karaktär och förutom att majoriteten ligger med ski in/out läge finns här något för fjällälskare av alla slag.

Cressida

Intresset för att bygga en stuga, en stor fjällvilla, ett parhus eller ett flerbostadshus för tex bostadsrätter på Idre Himmelfjäll har verkligen varit rekordstort det sista året.

Boka gärna din egen visning med Anna-Lena Persson redan nu och teckna dig därefter på vår intresselista för en tomt på Idre Himmelfjäll.

Anmäl ditt intresse här

Välkommen till Idre Himmelfjäll!


Investering för livet
på Idre Himmelfjäll

Att förverkliga sina drömmar om ett eget fjällhus kan vara ett av det största investeringsbeslut man tar under sin livstid. Ladda ner vår 8-sidiga broschyr med information om att äga och hyra ut ditt hus. Ekonomi, förmedlingsavtal, tips och råd för planering och inventarier.

LADDA NER BROSCHYREN (PDF)

Idre_Himmefjall_Investering