fbpx
Boka online
Idre_Himmelfjall_1920x635px

Boende

Nybyggda boenden med naturen runt stugknuten

Ett bra boende under din semester är ofta minst halva upplevelsen. En stunds avkoppling från vardagen med rekreation och tid att umgås med familj och vänner. Vi förmedlar privatägda boenden som är nybyggda, moderna och fullt utrustade. De finns i olika storlekar, i olika lägen och oftast till ett bättre pris än på många andra ställen.

 

BO PÅ HIMMELFJÄLL

Hyr en fjällstuga, ett parhus eller en lyxig lägenhet

Vi har många olika boenden på Idre Himmelfjäll, i olika prisklasser som du kan boka året runt. Ska du resa med familjen, kompisgänget eller själv? Kolla vår bokning online och välj vad som passar bäst.

BOKNING ONLINE

Idre_Himmelfjall_Boende_01
Idre_Himmelfjall_Boende_02
Idre_Himmelfjall_Boende_03
Idre_Himmelfjall_Boende_04
previous arrow
next arrow

Skidakning_Snogaranti

Upplev fjällen till fots. I och kring Idre finns mängder med vandringsleder. Städjan, Nipfjället och Grövelsjön är populära besöksmål för vandrare.

 
Idre_Himmefjall_Investering

HITTA RÄTT

Var bor vi någonstans?

Hos oss på Idre Himmelfjäll finns sju boendeområden och ett åttonde på gång. De befintliga stugområdena heter Polaris, Copernicus, Neptunus, Merkurius, Jupiter, Saturnus och Toppheden. Vilket område och vilket läge passar er bäst? Ski in/ski out-läge eller närhet till restaurang och kiosk? Ta hjälp av vår områdeskarta för att hitta rätt.
Observera att avstånd till närmsta pist kan variera beroende på snötillgång under säsong.

OMRÅDESKARTA (PDF)PISTKARTA (PDF)


Nybyggda, unika och välutrustade boenden med det lilla extra i rätt läge och till rätt pris. 

 

STÖRRE SÄLLSKAP

Hela gänget ska till fjällen

Vill ni förlägga en konferens eller en släktträff hos oss så finns möjlighet att boka någon av våra rymligare stugor och bo tillsammans alla under samma tak. Gott om plats att bara vara. Vill ni så kan ni också få maten levererad till stugan med catering från vår restaurang Renen & Älgen.

BOKNING ONLINE

Idre_Himmelfjall_Fulufjallet_Njupeskar_01
Idre_Himmelfjall_Golf_01
Idre_Himmelfjall_Fiske_03
previous arrow
next arrow