fbpx
Boka online
Lager29
Lager29
previous arrow
next arrow

Tomter säljes

Investera i ditt egna drömhus på Idre Himmelfjäll

Det här är ett helt unikt tillfälle att förverkliga sin fjälldröm oavsett om man längtar efter norra Dalarnas vackraste utsikt från en storslagen fjällvilla eller en mindre stuga direkt intill skidspåret. Våra bostadsområden inkluderar, flerbostadshus, mindre och större fritidshus, hotelltomt, handelstomter och slutligen även ett mycket speciellt område för riktigt stora och exklusiva fritidshus. Varje tomtområde har sin egen karaktär och förutom att majoriteten ligger med ski in/out läge finns här något för fjällälskare av alla slag.

INFORMATION & TIDSBOKNING OM TOMTVISNING & FÖRSÄLJNING

Kontakt:
Växel: 0253-402 00 Mobil: 0253-30 13 91
E-post: tomter@idrehimmelfjall.se

Cressida

Intresset för att bygga en stuga, en stor fjällvilla, ett parhus eller ett flerbostadshus för tex bostadsrätter på Idre Himmelfjäll har verkligen varit rekordstort det sista året.

När detta skrivs i  mars 2022 jobbar vi för fullt tillsammans med alla berörda parter med detaljplaneprocessen (där remissrunda nummer 2 just nu pågår),  för vårt nästkommande stora tomtområde Cressida (se bifogad karta med Cressidas plats på Idre Himmelfjäll) som vi hoppas blir klart som ny detaljplan i början av sommaren 2022!

Boka gärna din egen visning med Sebastian Einarsson redan nu och teckna dig därefter på vår intresselista för en tomt på Idre Himmelfjäll.

Anmäl ditt intresse här

Välkommen till Idre Himmelfjäll!

Investering för livet
på Idre Himmelfjäll

Att förverkliga sina drömmar om ett eget fjällhus kan vara ett av det största investeringsbeslut man tar under sin livstid. Ladda ner vår 8-sidiga broschyr med information om att äga och hyra ut ditt hus. Ekonomi, förmedlingsavtal, tips och råd för planering och inventarier.

LADDA NER BROSCHYREN (PDF)

Copernicus_1024x592_02-1024x592
Copernicus_1024x592_03-1024x592
previous arrow
next arrow