fbpx
Boka online
Lager29

Tomter säljes

Investera i ditt egna drömhus på Idre Himmelfjäll

Det här är ett helt unikt tillfälle att förverkliga sin fjälldröm oavsett om man längtar efter norra Dalarnas vackraste utsikt från en storslagen fjällvilla eller en mindre stuga direkt intill skidspåret. Våra bostadsområden inkluderar, flerbostadshus, mindre och större fritidshus, hotelltomt, handelstomter och slutligen även ett mycket speciellt område för riktigt stora och exklusiva fritidshus. Varje tomtområde har sin egen karaktär och förutom att majoriteten ligger med ski in/out läge finns här något för fjällälskare av alla slag.

INFORMATION & TIDSBOKNING OM TOMTVISNING & FÖRSÄLJNING

Kontakta Peter Höögs
Växel: 0253-402 00 Mobil: 073-530 83 89
E-post: peter.hoogs@idrehimmelfjall.se.

Cressida

Intresset för att bygga en stuga, en stor fjällvilla, ett parhus eller ett flerbostadshus för tex bostadsrätter på Idre Himmelfjäll har verkligen varit rekordstort det sista året.

När detta skrivs i februari månad 2021 jobbar vi för fullt tillsammans med alla berörda parter med detaljplaneprocessen för vårt nästkommande stora tomtområde Cressida (se bifogad karta med Cressidas plats på Idre Himmelfjäll) som vi hoppas blir klart som ny detaljplan innan julen 2021!

Boka gärna din egen visning med Peter Höögs redan nu och teckna dig därefter på vår intresselista för en tomt på Idre Himmelfjäll.

Anmäl ditt intresse här

Välkommen till Idre Himmelfjäll!