fbpx
Boka online
utsikt_panorama
COVID-19

Omtänksamhet i en annorlunda tid


En fjällresa ska vara trygg och ansvarsfull för dig, andra besökare och vår personal. Här på Idre Himmelfjäll bryr vi oss om varandra och följer allmänna restriktioner.

Idre Himmelfjäll omfattas inte av regelverket för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar men för oss är det av största vikt att driva verksamheten omsorgsfullt och ta ansvar. Som gäst bor du i egen stuga/lägenhet med självhushåll på ett säkert och bekvämt sätt.

SÅ HÄR ARBETAR VI:

Allmänt

Trots släppta restriktioner så uppmanar vi fortfarande våra gäster att hålla avstånd – tvätta händerna – stanna hemma vid sjukdom.

In och Utcheckning

  • Incheckning sker utomhus via en incheckningslåda.

Hjärtligt välkomna till oss!
Idre Himmelfjäll

Fridabranten
-Himmelfjalll-fritidshus-909
Toppstation6-stolen
previous arrow
next arrow

Bokningsvillkor

Du som gäst behöver teckna ett avbeställningsskydd för att våra bokningsregler gällande återbetalning ska gälla. Detta kan endast göras vid bokningstillfället.
Avbeställningsskyddet kostar 400kr. Vid avbokning tillkommer en administrativ kostnad om 500kr som till viss del täcker betal- och bokningssystem samt diverse administrativ personal.

Vid avbokning fram till 41dagar före ankomst kan man avboka sin vistelse utan läkarintyg, är det 40 dagar eller närmre till ankomst krävs ett läkarintyg för någon i ressällskapet för att man ska avboka och få pengar tillbaka.
Se vidare bokningsregler på www.idrehimmelfjall.se