fbpx
Boka online
utsikt_panorama

COVID-19

Omtänksamhet i en annorlunda tid


En fjällresa ska vara trygg och ansvarsfull för dig, andra besökare och vår personal. Här på Idre Himmelfjäll bryr vi oss om varandra och följer allmänna restriktioner.

Idre Himmelfjäll omfattas inte av regelverket för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar men för oss är det av största vikt att driva verksamheten omsorgsfullt och ta ansvar. Som gäst bor du i egen stuga/lägenhet med självhushåll på ett säkert och bekvämt sätt. Incheckning sker via en incheckningslåda. Alla våra aktiviteter, skidåkningen, liftarna, vår nya restaurang och övriga miljöer följer rutiner och anpassas efter rådande riktlinjer från Folkhälsomyndigheten.

SÅ HÄR ARBETAR VI:

Allmänt

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller oss väl uppdaterade med dessa.

In och Utcheckning

  • Incheckning sker via en incheckningslåda.

Teststation

Det finns en Teststation för Covid-19 placerad i Idre by. Där finns kapacitet att testa 50 personer om dagen OM symptom uppträder under vistelsen. Behöver du testa dig bokar du en tid via 1177.se Vårdguiden samt identifierar dig med e-legitimation. Testet utför du själv medan du sitter kvar i din bil.

Fridabranten
-Himmelfjalll-fritidshus-909
Toppstation6-stolen
previous arrow
next arrow

Bokningsvillkor

Du som gäst behöver teckna ett avbeställningsskydd för att våra bokningsregler gällande återbetalning ska gälla. Detta kan endast göras vid bokningstillfället.
Avbeställningsskyddet kostar 350kr. Vid avbokning tillkommer en administrativ kostnad om 500kr som till viss del täcker betal- och bokningssystem samt diverse administrativ personal.

Vid avbokning fram till 41dagar före ankomst kan man avboka sin vistelse utan läkarintyg, är det 40 dagar eller närmre till ankomst krävs ett läkarintyg/positivt Covid test från någon i ressällskapet för att man ska avboka och få pengar tillbaka.Hjärtligt välkomna till oss!
Idre Himmelfjäll.