fbpx
Boka online
utsikt_panorama

Omtänksamt – Ansvarsfullt – tryggt

Välkommen till en omtänksam vistelse!


Ingen dag är den andra lik. Just nu upplever vi alla en vardag vi i vår vildaste fantasi aldrig kunnat drömma om.
En verklighet som kommer finnas i de Svenska historieböckerna lång tid framöver. Det är också en tid för eftertanke, tid att reflektera över sina nära och kära, sitt välmående och vad som är viktigt för att man helt enkelt ska må bra. Vår tid, det nya normala.

Här på Idre Himmelfjäll bor du i egen stuga/lägenhet med självhushåll på ett säkert och bekvämt sätt. Förutom återhämtning, frisk luft och rekreation erbjuder vi vällagad mat i vår nya restaurang (från dec -21), skidskola och aktiviteter som anpassats efter rådande riktlinjer.

SÅ HÄR ARBETAR VI:

Allmänt

Vi följer folkhälsomyndighetens riktlinjer och håller oss väl uppdaterade med dessa.

In och Utcheckning

  • Incheckning sker via en incheckningslåda.

Teststation

Det finns en Teststation för Covid-19 placerad i Idre by. Där finns kapacitet att testa 50 personer om dagen OM symptom uppträder under vistelsen. Behöver du testa dig bokar du en tid via 1177.se Vårdguiden samt identifierar dig med e-legitimation. Testet utför du själv medan du sitter kvar i din bil.

Fridabranten
-Himmelfjalll-fritidshus-909
Toppstation6-stolen
previous arrow
next arrow

Bokningsvillkor

Du som gäst måste teckna ett avbeställningsskydd för att våra bokningsregler gällande återbetalning ska gälla. Detta kan endast göras vid bokningstillfället.
Avbeställningsskyddet kostar 350kr. Vid avbokning tillkommer en administrativ kostnad om 500kr som till viss del täcker betal- och bokningssystem samt diverse administrativ personal.

Vid avbokning fram till 41dagar före ankomst kan man avboka sin vistelse utan läkarintyg, är det 40 dagar eller närmre till ankomst krävs ett läkarintyg/positivt Covid test från någon i ressällskapet för att man ska avboka och få pengar tillbaka.

Hjärtligt välkomna till oss!
Idre Himmelfjäll.