fbpx
Boka online
Idre_Himmelfjall_alpin_skidakning_02
Lager 10(1)
Barn_Skidakning_02
previous arrow
next arrow

Välkommen till Idre Himmelfjäll

Vintersemester i sagolik miljö

Idre Himmelfjäll – hela familjens skidparadis. Hos oss njuter du av härlig och omväxlande skidåkning för hela familjen. Vi har 23 nedfarter och 9 liftar. Bo backnära i nybyggda och prisvärda fjällstugor, parhus eller lägenheter. Upplev trolska skogar och vidsträckta vyer – boka din nästa fjällsemester redan idag.

 
Aktiviteter_Renmotet_01

JUL

Julmys för hela familjen

Boka in en fjällsemester för hela familjen på vintervita Idre Himmelfjäll med massor av aktiviteter, tomtar, renar, långa lediga dagar i våra backar och julmys framför brasan. Laga mat i stugan eller beställ en julkasse eller ett julbord på Renen & Älgen.


Boende från 7 560 kr/vecka
2+2 bäddar och bastu

BOKA ONLINE


NYÅR

Gott Nytt År i fjällstugan!

Samla familjen och fira in det nya året på Idre Himmelfjäll. Bo backnära i nybyggda, lyxiga fjällstugor, parhus och lägenheter. Besök restaurang Renen & Älgen för god mat och dryck och inled det nya året med långa sköna carvingsvängar i våra 23 nedfarter.


Boende från 9 445 kr/vecka
2+2 bäddar och bastu

BOKA ONLINE

Idre_Himmefjall_Investering

Boende_Hela_ganget_011

LÅGPRISVECKOR 2-4

Vinterns bästa pris

Planera smart och spar pengar. Förlägg din vintersemester hos oss under våra lågprisveckor vecka 2-4 och ta del av våra kanonpriser på boende, skidhyra och skidskola. Under dessa veckor får du även 20 % rabatt på förbokade skipass.


Boende från 3 945 kr/vecka
2+2 bäddar och bastu

BOKA ONLINE


SPORTLOVSVECKOR 7-9

Spännande aktiviteter

Njut av långa lediga dagar i familjens nya skidparadis med vildmarken utanför dörren. Hyr en skoter, åk på rensafari, testa hundspann, gå på afterski eller njut av vårsolen i backen och i lä mot stugväggen med en kopp kaffe.


Boende från 8 975 kr/vecka
2+2 bäddar och bastu

BOKA ONLINE

Idre_Himmafjall_Vintern_2022_06

Barn_Flingans_barnland_02

PÅSK

Påsklovserbjudande!

Ta vara på sista chansen! Den 15 april stänger vi för säsongen. Boka in en vistelse hos oss under påsk och njut av härlig skidåkning och fartfyllda familjeaktiviteter. Passa på att boka en egen tomtvisning för din egen fjällstuga i samband med besöket hos oss.


Boende från 9 445 kr/vecka
2+2 bäddar och bastu

BOKA ONLINE


Härliga mars

Bra priser under hela mars!

Upplev naturlig, svängig och omväxlande skidåkning för hela familjen på Sveriges nyaste skidanläggning. Barnland, afterski, aktiviteter och restaurangbesök. Bo backnära i nybyggda mysiga fjällstugor, parhus och lägenheter med hög standard till bra pris.


Boende från 6 610 kr/vecka
2+2 bäddar och bastu

BOKA ONLINE

Barn_Flingans_barnland_03