fbpx
Boka online
catering_planka_top
catering_top_roding
previous arrow
next arrow
Catering

företaget, födelsedagen eller festen

Gör det enkelt för dig, låt oss fixa maten. Oavsett om du har konferens i stugan eller vill bjuda in till festligheter kan vi på Renen & Älgen hjälpa dig med maten. Vi erbjuder catering för företag, grupper och privatpersoner.

Flexibla menyer för konferens och fest

Vällagad mat är en förutsättning för att en konferens, ett födelsedagskalas eller ett bröllop ska bli lyckat. Perfekt när du vill bjuda utan att behöva laga själv.

Vi är anpassningsbara och utgår alltid från era behov när vi gör våra cateringförslag. Vi erbjuder flexibla två- och trerättersmenyer utifrån era önskemål samt bufféer med vilt eller filé i fokus. 

Beställning och betalning

Vår catering är för sällskap om åtta personer eller fler. För vår planerings skull önskar vi att ni bokar er catering minst tre dagar innan den ska levereras. Kontakta oss för pris och för att diskutera meny- eller bufféförslag. Betala mot faktura eller vid leverans med kort eller swish.  

Renen & Älgen

Telefon: 0253-260 66
E-post: renenalgen@idrehimmelfjall.se

catering_vilt
catering_gulasch
catering_pizza
previous arrow
next arrow

Komponera en egen två- eller trerättersmeny för företagsfesten. Beställ gulaschsoppa eller pizza till konferensen. Prova vår vilt- eller filébuffé.