fbpx
Boka online
Lager 0
Lager 3(2)
Lager 0(2)
previous arrow
next arrow

Reception & kiosk

information, livsmedel och souvenirer

I centrumbyggnaden där restaurang Renen & Älgen ligger hittar du också vår nya reception och vår minishop. Lätt att nå både från bilen och backen då de ligger precis intill Flingas Barnland.

Receptionen

Välkommen in till vår reception. Vi finns här för dig om du har frågor eller funderingar. Här säljer vi ledkort till skoter och spårknapp för längdskidåkning. Det finns också möjlighet att köpa skipass här om du inte redan beställt online. 

Kiosk

I kiosken har vi ett enklare sortiment. Det är inte hos oss du gör din storhandling men förhoppningsvis har vi det du glömt att handla eller det som tagit slut.
Exempel från vårt sortiment är: kaffe, te, juice, mjölk, fil, ost, fryst bröd, frysta hamburgare, korv, bröd, senap, ketchup, grillkrydda, barnmat, tandkräm, rakhyvlar, bindor, batterier och plåster.

Vi säljer även fika, godis, snacks, drickor och glass.  

I kiosken kan du även köpa diverse souvenirer, till exempel våra egna gröna dalahästar, renskinn och isskrapor med renskinn på. En perfekt tack-för-hjälpen present! Här finns också mössor, vantar, buffar och skidglasögon

Öppettider

25/4-22/6 – STÄNGT
22/6-21/8 – 9.00-16.30
22/8-22/12 – STÄNGT
23/12 – Alla dagar 10.00-18.00

Lager 35
Lager 33
Lager 34
previous arrow
next arrow


PROJEKT IDRE HIMMELFJÄLL AKTIVITETSCENTER
Vintersäsongen 2021/2022 invigdes Centrumhuset innehållandes reception, kiosk och restaurangen Renen & Älgen.
Byggnationen förverkligades med stöd från Europeiska regionala utvecklingsfonden.