fbpx
Boka online
Lager7
Lager7
previous arrow
next arrow
Nyproduktion

Gedigna fritidshus
med upp till 20 bäddar

Investera i ett fritidshus i ett vackert och soligt läge i sydväst med milsvid utsikt mot svenska och norska fjällvärlden. Ski in-Ski out eller liftnära. Storslagen natur omger detta expansiva fjällparadis som planeras att sammanlänkas med Idre Fjäll via nedfarter och liftar.
 
Gedigna fritidshus från flera olika leverantörer. Fritidshusen nyproduceras alltifrån stomrest till nyckelfärdigt helt beroende på era önskemål och val av leverantör. Fjällstugorna levereras med 6-20 bäddar, storstuga, badrum, sovrum. Det finns ett antal tillvalsmöjligheter med bastu, stor altan, braskamin.
 
Fritidshusen byggs på föreslagen tomt eller den tomt på Idre Himmelfjäll som ni väljer att köpa. Nedanstående fritidshus är förslag från husleverantörerna. Dessa har andra alternativ men kan även skapa ert fritidshus efter era önskemål.

Vi på Himmelfjäll har valt att jobba administrativt med mäklare Peter Daun i Falun och hans företag slagga.se. Ni som har en tomt och står i tankarna att bygga kan självklart välja husleverantör fritt så länge ni håller er inom ramarna för designprogrammet. Detta gäller självklart också i val av mäklare om ni tänker sälja tomt eller fastighet.

INFORMATION OM TOMTER OCH LEVERANTÖRER AV FRITIDSHUS

Kontakta fastighetsmäklare Peter Daun på slagga.se. Tel 070-938 10 00 eller e-post peter@slagga.se.

Priserna är en standard baserad på varje enskild tomt. Väljer man en annan tomt kan markförhållanderna ge en förändrad prisbild. Även val av tomt i annan priskategori ger en förändrad prisbild. VA och el är framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer.