fbpx
Bokning online
skoter_panorama
skoter_panorama
previous arrow
next arrow

Skoteruthyrning

Skotersafari på fjället

Upptäck Idres fina natur. Här kan du på egen hand lätt hitta i SOND´s 180 mils ledstystem, eller om du hellre väljer att följa med på skotersafari med en guide. Vi skräddarsyr din aktivitet utefter dina önskemål!

Vi har snöskotrar av märkena  Ski-doo & Lynx i 2020 årsmodell. Det finns familjeskotrar med tvåsittsdyna eller en sportigare variant med en enkeldyna. Skotrarna är 4-taktare och av modellerna Lynx X-trim LX 600 ACE & Ski-doo Renegade Adrenaline 900 ACE. För att köra på egen hand krävs körkort utfärdat innan år 2000 eller förarbevis för snöskoter. För att köra skotersafari krävs det att man har B-körkort el AM-kort (moped klass 1). Vill du så hyr du kläder, hjälmar, glasögon och skor hos oss.

Prova-på-turer med guide

En mysig tur i vårt natursköna område, turen är inte förutbestämd utan anpassas utifrån väder & vind. Guidade turer pågår under ca 2 timmar.

Hyra skoter på egen hand

Du kan på egen hand hyra din skoter hos oss. Välj mellan heldag eller halvdagshyra.

Övrigt

Samtliga turer utgår från Himmelfjäll, mittemot skiduthyrningen (om inget annat anges). Alla våra maskiner är försäkrade och utrustade med SOND-kort vilket gör att du får köra i vårt ledsystem

Idre Skoter & Motor

Boknings Telefon: 076-1008760
E-post: boka@idreskoter.nu

Mer info & priser http://www.idreskoter.com/

Bokningen samt turer/priser öppnas i oktober. Är du nyfiken redan nu? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

IH_Webb_2020_1280x740px-23
IH_Webb_2020_1280x740px-22
previous arrow
next arrow